Kategorier

Producenter

facebook twitter flickr google

§ 1. DKoffice almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Vi tilbyder salg til Erhverv, Offentlige, og privat personer.
Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved ethvert køb af produkter i DKoffice’s netbutik. Fravigelse af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er kun gyldige med DKoffice’s skriftlige accept.


§ 2. Køb af produkter i DKoffice’s netbutik.

Aftalen om køb af produkter i DKoffice’s netbutik indgås på dansk. Kunden modtager efter bestillingen af produktet i netbutikken en ordrebekræftelse på e-mail, til den af kunden oplyste e-mailadresse. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, leveringsadressen samt en oversigt over bestilte produkter. Kunden opfordres til at tage et print i papirform af den tilsendte ordrebekræftelse. 


§ 3. Elektronisk kommunikation.

Ved on-line køb af produkter i DKoffice’s netbutik accepterer kunden, at løbende kommunikation og meddelelser kan ske elektronisk til den af kunden oplyste emailadresse. Kunden accepterer, at elektroniske meddelelser således har samme juridiske retsvirkninger som meddelelser, der ikke fremsendes som elektronisk post.


§ 4. Priser/forsendelsesomkostning.

Alle priser i netbutikken er i danske kroner (DKK) inklusiv 25 % moms, inklusive afgifter. Priser på ordretidspunktet er gældende. Der opkræves kr. 36,25 inkl. moms i fragt.

Ved levering af større enheder/større volumen, sker levering kun til fortov eller rampe uanset fakturastørrelse. Dog kan yderligere transport arrangeres efter regning.

§ 5. Betaling.

Kun erhvervskunder kan vælge at betale via faktura, der fremsendes umiddelbart efter varelevering.

 

Der kan også betales direkte med Dankort, eDankort - nemt og sikkert uden risiko for misbrug, da alle kundens oplysninger bliver krypteret og således kun kan læses af kunden og NETS/PBS. Når du anvender dit betalingskort, bliver beløbet reserveret hos NETS/PBS med det samme, men beløbet bliver først trukket når vi afsender din ordre. Vi leverer desværre ikke varer pr. efterkrav.

 

§ 6. Levering og transport.

Vi har dag til dag leveringer. Hvis du placerer din ordre inden kl. 14.00 sender vi samme dag. I enkelte tilfælde kan der gå en ekstra dag hvis varen ikke er på lager. Vi sender med GLS eller Fragtmand. På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til GLS eller fragtfirmaet overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder trediemands forhold, til GLS/Fragtfirmaet. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Vi sender som udgangspunkt kun til adresser Danmark, herunder ikke Grønland og Færøerne. Ønskes levering til andre lande, så kan en forespørgsel sendes til vores mail: salg@dkoffice.dk

§ 7. Leveringstid.

Den angivne leveringstid er omtrentlig 1-2 dage og er med forbehold for forsinkelser.

§ 8. Returret.

Bemærk: Skriv altid på mail og bed om et returnummer og en returadresse.

Der ydes ingen fortrydelsesret ved B2B, dog kan returnering i nogle tilfælde ske ifølge aftale såfremt varer er ubrudte, dog skal vi kontaktes straks.

Ved forbrugerkøb (Privat) har du altid 14 dages fortrydelsesret fra varens modtagelse, varen skal blot returneres i væsentlig samme mængde og stand som ved modtagelsen. 


$ 9. Reklamation.

ved B2B køb er der 1 års reklamationsret, ved forbrugerkøb (Privat) er der altid 2 års reklamationsret.


$ 10. Virksomhedens informationer:

Bemærk: Skriv altid på mail og bed om et returnummer og en returadresse.

Kontor:
DKoffice.dk
Stenhusvej 7
4300 Holbæk
CVR: 32999018
Reg: 5037 Konto: 1474946
Mail: salg@dkoffice.dk


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Priserne er ekskl. moms

Gå til kassen

Fordele


Salg til Private

Salg til Erhverv

Salg til Offentlige

FragtFri ved 500 ex. moms

Mængderabat

Ingen betalingsgebyrer

1-2 Dages leveringstid

Levering med Postnord

Nyhedsbrev